maandag 16 december 2013

Thee momentjes

Voor thee heb je warm water nodig, een momentje van geluk dat het bestaat want van koude thee wordt niemand echt gelukkig. Thee zorgt voor vele positieve dingen, een kopje thee is heerlijk! De geur, de warmte en tot slot de lekkere smaak. Thee drinken zorgt voor een relax en ontspan momentje, thee brengt mensen samen.


Afgelopen zomer heb ik met eigen ogen kunnen zien waar thee vandaan komt, een indrukwekkende ervaring als je ontdekt waar de blaadjes in het theezakje vandaan komen! De blaadjes groeien namelijk aan struiken en niet aan bomen zoals vaak gedacht wordt. Alleen de bovenste licht groene blaadjes worden geplukt om hier vervolgens thee van te maken, het proces van het plukken en verwerken is in de afgelopen jaren sterk gemachinaliseerd. Theeplanten groeien op plekken waar een tropisch klimaat is, zo'n 350 tot 3500 meter boven zeeniveau hoog in de bergen.

Thee kun je met iedereen drinken, zoals bijvoorbeeld met je mama. Gezellig samen een avondje op de bank voor de buis onnozele programma's kijken en thee drinken, heeeeerlijk! :) Of als ontspan momentje tijdens huishoudelijke dingen zoals in de reclame van Lipton te zien is, bekijk de commercial hier.

In de commercial wordt een nieuw product gepromoot, namelijk Lipton yellow label tea. Een kopje gewone thee. In de commercial zijn herkenbare dingen te zien die in elk huishouden voorkomen, door het zien van het filmpje krijg ik ook zin in een kopje thee. Precies wat de zender wil bereiken!

Wist je dat..
Thee je tanden niet aantast
Thee geen calorieën bevat
Thee stimuleert door het stofje theïne 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...